“We zijn stuk voor stuk vrouwen die het belangrijk vinden om de authentieke vrouwelijke kracht weer te activeren en in gezonde balans te brengen met het mannelijke."

 

Misses on a mission

WIE ZIJN WIJ?

 

LET’S MAKE CIRCLES is als idee beginnen borrelen in Anne Wislez, vond onmiddellijk weerklank in Katrien De Keyzer, werd in de rug geduwd door Tamara Lenaerts, praktisch ondersteund door Gerd Dierckx en enthousiast aangemoedigd door Tineke Weymiens, Griet Geeraert, Marijke Goossens, Sabine Schowanek, Ria Beyens, Mieke Polfliet, Anastasia Vits, Herma Horstink… en zoveel andere prachtige madammen.

 

De rode draad door dit bonte gezelschap? We zijn stuk voor stuk vrouwen die het belangrijk vinden om de authentieke vrouwelijke kracht weer te activeren en voelbaar te maken in de wereld, en die in gezonde balans te brengen met meer mannelijke eigenschappen en waarden. Volgens ons een cruciale stap in het hervinden van een maatschappelijk evenwicht dat we nodig zullen hebben, willen we werkbare antwoorden kunnen vinden op de complexe vraagstukken van deze tijd.

Ook al focussen we zelf in eerste instantie op vrouwen, het gaat ons erom de uiteindelijke samenwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke te helpen realiseren, in onszelf, in mannen, in vrouwen, tussen mannen en vrouwen onderling en in de wereld. 

 

We geloven in samenwerking. We slaan daarom de handen in elkaar en kiezen ervoor elkaar in ieders werking en initiatieven te ondersteunen en te bekrachtigen, in plaats van te beconcurreren. We geloven dat er voor elk authentiek project een plek is in de samenleving en dat elke vrouw met haar eigen aanpak haar eigen publiek te bereiken heeft.

Op deze manier hopen we dat er een netwerk mag ontstaan van vrouwen, die doorheen hun samenwerking een beweging op gang kunnen brengen van vernieuwing, van nieuw evenwicht, van krachtige authenticiteit en hervonden vertrouwen - een beweging die niet alleen in onze eigen salons, maar hopelijk ook ver daarbuiten voelbaar mag zijn.

 

 

LET'S MAKE CIRCLES wordt op dit moment aangedreven door: