Hoe neem je contact op?

 

In principe maak je zelf contact met de vrouw in kwestie via het aangegeven mailadres of telefoonnummer en bespreek je de verwachtingen en maak je de afspraak rechtstreeks met haar. 

 

De afspraken gebeuren in volle verantwoordelijkheid van beide partijen: de vrouw die begeleiding nodig heeft en de coach. Ook al gaan we er natuurlijk van uit dat alles in de best mogelijke omstandigheden zal gebeuren, toch is Let's Make Circles niet verantwoordelijk voor ongemakken die in dit kader gebeuren.
Lets' Make Circles wil zich wél garant stellen voor de kwaliteit van de vrouwen die we in deze lijst opnemen. :-) Al deze vrouwen dragen de missie van Let's Make Circles uit en belichamen 
de waarden die we beogen.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Let's Make Circles. 

 

 

Babbeltje nodig?

ZIJ COACHEN CIRKELVROUWEN

 

Een vrouwencirkel opstarten en onderhouden kan zo zijn thema's geven. Weet je niet goed hoe een cirkel op te starten? Kom je tijdens de cirkelbijeenkomsten thema's in jezelf tegen die je graag verder zou onderzoeken? Wil je gecoacht worden in het (bege)leiden van een cirkel? Komt de groep thema's tegen die je graag met een coach bespreekt...?
Deze vrouwen geven individuele begeleiding.

 

 

Griet Geeraert

Wat: Individuele coaching en ondersteuning op maat voor vrouwen die zelf een cirkel begeleiden (vb. waarom een cirkel opstarten, motivering, stilstaan bij je eigen vrouw-zijn en hoe je als vrouw in het leven staat, hoe zorg je voor flow, hoe zorg je als hoedster van een cirkel ook goed voor jezelf, hoe hou je de balans tussen geven en ontvangen, enz)

Individuele coaching en psychotherapie voor vrouwen rond 'vrouwenzaken'
(vb. vrouw-zijn in al zijn facetten: als moeder, dochter, grootmoeder, partner, seksualiteit, op de werkplek,...)

Prijs: 50 € per sessie (1 uur) / eerste gesprek voor vrouwen die zelf een cirkel willen opstarten: 35 € 

Contact: griet.geeraert@skynet.be

Locatie: Booischot

Voor meer info over Griethttp://www.delfien.net/griet.htm

 

Tineke Weymiens

Wat: Individuele coaching voor vrouwen inzake thema's die bovenkomen voor, tijdens of na cirkelbijeenkomsten. Vanuit mijn eigen ervaring in vrouwencirkels kunnen dit zijn: problemen met eigenwaarde, laag zelfbeeld, verdriet, jaloezie (van jezelf of van de ander), verraad, (on)macht, je veilig voelen onder vrouwen, enz.)

Prijs: 50 € per sessie (1 uur) 

Contact: tineke@o-pening.be, 0473-78 15 40

Locatie: Nieuwrode of Lier

Voor meer info over Tinekewww.o-pening.be