Hoe nodig je deze vrouwen uit?

 

In principe maak je zelf contact met de vrouw in kwestie en bespreek je de omstandigheden, verwachtingen en voorwaarden rechtstreeks met haar. 

 

De afspraken gebeuren in volle verantwoordelijkheid van beide partijen: de vrouw in kwestie en de cirkel die uitnodigt. Ook al gaan we er natuurlijk van uit dat alles in de best mogelijke omstandigheden zal gebeuren, toch is Let's Make Circles niet verantwoordelijk voor ongemakken of ongevallen die in dit kader gebeuren.
Lets' Make Circles wil zich wél garant stellen voor de kwaliteit van de vrouwen die we in deze lijst opnemen. :-) Al deze vrouwen dragen de missie van Let's Make Circles uit en belichamen 
de waarden die we beogen.

 

Heb je vragen, neem dan contact op met Let's Make Circles. 

 

 

Een idee

NODIG EENS EEN INSPIRERENDE VROUW UIT

 

Wel een leuke groep vrouwen in huis, maar zelf geen inspiratie? Of heb je behoefte aan informatie of een ervaring die niemand in je cirkel kan aanbieden? Ons idee: nodig eens een avond of middag lang één van deze fijne vrouwen uit. Misschien kan zij je op ideeën brengen.

 

Zoveel boeiende madammen in de wereld dat het even duurt voor we ze uitgekamd hebben, maar hier komt snel een uitgekiend aanbod!

 

 

Marijke Goossens

Thema's van de avond: Vertel- en verwenavond voor vrouwen

Met een dekentje en een kopje thee genieten van oeroude en wijze verhalen. Beleef mee de tocht door het donkere woud naar de bron van jouw eigen wijsheid en innerlijk weten.

We herkennen allemaal het Roodkapje in ons dat zo graag buiten de lijntjes kleurt of de keren dat we onze intuïtie aan de kant schuiven om met Blauwbaard aan te pappen?

Marijke Goossens is reeds 12 jaar professioneel Verhalenverteller en vertelt met passie over vrouwenkracht en de mysteries van het vrouw zijn. 

 

Duur van de avond: 2 à 2.30 uur

Prijs: 100 € + vervoersonkosten

Nodig: een huiskamer of zaaltje dat we gezellig inkleden, fijne vrouwen.
Breng sloefjes en een dekentje mee.

Contact: info@devertelster.be

Meer info over Marijke: www.devertelster.be

 

 

Tineke Weymiens

Thema's van de avond: Themavertellingen voor vrouwencirkels rond vrouwen- en godinnenkracht, vrouwelijke archetypes, man/vrouw-balans, lichaamstaal, enz. 

 

Duur van de avond: 2 à 2.30 uur

Prijs: 15 € per persoon (minimum 6 personen) + vervoersonkosten

Nodig: een huiskamer met minimum 6 vrouwen die meer willen weten over het thema.

Contact: tineke@o-pening.be, 0473-78 15 40

Meer info over Tineke: www.o-pening.be

 

 

Anne Wislez

Thema's van de avond: 
1. Introductie-avond: waarom het anno 2015 zo belangrijk is dat we gaan cirkelen (en hoe jouw cirkel past in een groter geheel...) Check hier voor meer info. 

2. Rondetafelgesprek: Let's re-think women: waar willen vrouwen anno 2015 naartoe? Check hier voor meer info.
 

Duur van de avond: 2.30 uur

Prijs: 70 € + vervoersonkosten

Nodig: fijne vrouwen, meer niet (+ wifi-aansluiting)

Contact: anne.wislez@telenet.be

Meer info over Anne: www.smell-the-roses.be